Partnereink

partnerspngQuality System Bt.

Vállaljuk ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, ISO 17025, ISO 27001, ISO 28001 szabványok szerinti

  • Felkészítést
  • Tanúsíttatást
  • Akkreditáltatást
  • Pályázatírást

Irányítási rendszerek szerinti tanúsításokra való felkészítést, ezen belül és ezen túl: a szabványok ismeretét és megfelelő alkalmazni tudását, minőség- és környezetirányítási rendszerek kidolgozását, széles skálájú vállalatszervezési tanácsadást, a minőségügyi dokumentációk teljes körű előállítását. Magas szintű oktatást nyújtunk, számítógépes szoftverekkel könnyítjük a rendszer működtetését (raktárkezelő program, dokumentum nyilvántartási programok, stb. ).

CE-MARK Terméktanúsító Kft (ce-mark.hu)

Elvégezzük a szükséges teendőket, hogy szabályosan CE jellel láthassa el a termékét!

Vállaljuk:

  • termék besorolását (térítésmentes)
  • a CE előírásoknak megfelelő műszaki dokumentáció összeállítását;
  • segítséget a különböző laborok felkutatásában, vizsgálathoz szükséges termékkísérő dokumentáció elkészítését;
  • amennyiben külső kijelölt szervezetet kell igénybe venni, akkor a velük való kapcsolattartást;
  • gyártás CE előírásoknak való megfelelés vizsgálatát
  • CE jogszabályi, szabványi háttér változásainak követését;

Mi az a CE jelölés? Miért van szükség rá?

Az Európai Unió területén csak azok a termékek hozhatók forgalomba, amelyek a rájuk vonatkozó termékbiztonsági követelményeknek és irányelveknek maradéktalanul megfelelnek és ezt a termék gyártója, illetve az EU belső piacán, mint első forgalmazója a megfelelő dokumentációval alá is tudja támasztani.
A CE (Conformité Européenne) jelölés feltüntetése a terméken azt jelenti, hogy az maradéktalanul megfelel a fent említett irányelveknek, tehát biztonságos, s erről az előírt módon meg is győződtek.
A CE jelöléssel ellátott termék az Európai Unióban bárhol szabadon forgalomba hozható.
Milyen termékek esetén szükséges:
Az un. Direktívák határozzák meg, hogy egy termékre vonatkozik-e az előírás. Segítünk megállapítani, hogy vonatkozik-e az Ön termékére a CE kötelezettség.
Termékkategóriánként lehet meghatározni a vonatkozó követelményeket. az irányelvek csak az alapvető biztonsági követelményeket határozzák meg, a műszaki követelményeket a harmonizált szabványok tartalmazzák. Ezek köre igen széles, ezért van szükség külső szakértő bevonására.

Leave a Reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>